Sidste opdateringer

4 afd. Yokohamamamesterskabet.

Rally sprint i Nykøbing Falster 20/10-2013.Vi har en del herfra, der er 50 lagt her på siden.

HMS Ring Knutstorp 29/9-2013.

Redigering er i gang og der er nu 50 billeder er på siden. Det ser ud til at være en god dag, så det enden med 80 på siden og over 200 på dagen.

Folkerace Nisseringen 28/9-2013.

Redigering i gang og 30 billeder er på. Det skal dog siges at det opnåede resultat ikke er særligt fedt, idet dagen var meget støvet. Selv om baneservice kørte meget vand på banen, blev det våde lag hurtigt kørt af.

Betingelser - copyright

Alle billeder fra 1 arrangement incl. 5 stk superredigeret.

Der er selvfølgelig flere end de 40-80 som vises her. Vi leverer dig alle billederne fra 1 arrangement på en DVD i fuld kvalitet. Du vælger hvilke 5  billeder du vil ha´superredigeret. Billederne leveres i formatet JPEG, der leveres ikke RAW filer. Pris 250 kr. incl. DVD + forsendelse. Du kan bruge billederne til hvad du vil, blot du angiver hvem fotografen er. Der er selvfølgelig rabat for flere arrangementer.

Alle billeder fra 1 arrangement incl. 10 stk superredigeret.

Samt 1 stk  i 30x40 i ramme med passepartout.

Vi leverer dig alle billederne fra 1 arrangement på en DVD i fuld kvalitet. Du vælger hvilke 5 billeder du vil have superredigeret. Billederne leveres i formatet JPEG, der leveres ikke RAW filer + Yderligere leverer vi et billede i ramme ( sort, hvid eller alu ) 30 x 40 ( billede  20x30 )  600 kr + forsendelse. Du kan bruge billederne til hvad du vil, blot du angiver hvem fotografen er. 

Motorklubber kan rekvirere billeder U.B. Digitalt.

Til brug på deres hjemmeside, klubblad og lign.

Eneste betingelse: Benyttes billedet på en hjemmeside eller blad, skal man lægge et link eller skrive webadressen www.raceshots.dk 

logo

 

 

Go to top